Home

Projecten

VDAB

Een online tool om cursussen, lesgevers, studenten, inschrijvingen en certificaten te plannen en te beheren.

Tyreset

Een platform om eenvoudig online banden aan te kopen. Door een constante verbinding met tal van leveranciers wordt telkens de goedkoopste prijs aangeboden. Levering via drop shipping bij je thuis of een montagepunt in de buurt.

Toyota Carconfigurator

Maak een keuze uit de Toyota reeks volgens jouw eisen en stel je wagen samen. Tijdens de configuratie krijg je een correct beeld van zowel het exterieur, interieur én de prijsberekening. Via de QR code kan je de configuratie bij de autodealer bekijken en aanpassen.

Books Etcetera

Een atypische online boekenwinkel. Een initiatief van Agora, een sales- en marketingorganisatie die al sinds 1985 actief is in de boekensector.

Mobile-for - mobiliteit

Uitgebreid eco systeem voor straatparkeren, parkeergarages, vergunningen, oplaadpunten inclusief controle interfaces. Makkelijk te gebruiken via SMS shortcode, website of mobiele applicaties.

Services

Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen webapplicaties, webshops en websites met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en beheerbaarheid.

Webdesign

Jouw online project krijgt een creatief en functioneel ontwerp, in een stijl die perfect past. Schitterend, bruikbaar en juist.

Contentmanagement

Met de juiste, flexibele en uitbreidbare oplossing zorgen we er voor dat je makkelijk de inhoud van jouw website beheert.

Webshops

Een mooie, gebruiksvriendelijke en eenvoudig beheerbare webshop laten bouwen? Eventueel geïntegreerd met bestaande CRM- of boekhoudpakket? Check!

Webapplicaties

Puur functioneel of marketinggericht, games en microsites, videoplatformen en complexe webapplicaties: we weten hoe die te bouwen.

Mobiele applicaties

We bouwen apps op jouw maat en hebben ervaring in het ontwikkelen voor verschillende mobiele besturingssystemen.

Online marketing

Een sterke online aanwezigheid is een samenspel van verschillende kanalen. We helpen bij de keuze en zorgen voor een hoger rendement.