Wij zijn een no-nonsense bureau en winden er dan ook geen doekjes om: als je bij ons werkt, willen we dat je je goed voelt. 

Ons modern kantoor biedt je alle comfort voor een aangename werkdag, maar des te belangrijker is natuurlijk de sfeer. We hebben een duidelijke visie waar we met ondertussen meer dan dertig collega’s elke dag enthousiast onze schouders onder zetten. En er is altijd ruimte voor een extra paar!  

Bedachtzaam met oog voor detail

Goed werk vraagt tijd. Of het nu gaat om een business analyse, online marketingstrategie of het design en development van een app, webshop of website. Bij Marlon werken we steeds doordacht omdat ieder detail telt. Geen overhaaste beslissingen of tussendoortjes, maar samenwerkingen waar wij ons in mogen vastbijten. We gaan er prat op dat onze aanpak doeltreffend is, want al meer dan tien jaar kiezen mensen voor Marlon als hun digitale partner. 

webbureau-gent
marlon

Met twee voeten op de grond

Waar we ontzettend slecht in zijn, is buzzword bingo en gebakken lucht. Wij zijn wel steeds rechttoe rechtaan en denken graag met onze klanten mee. Puur uitvoeren is ons ding niet, daarvoor is onze passie voor ons vak te groot. We willen een business begrijpen en vanuit onze kennis ideeën aanreiken, maar ook sparren met andere partners die betrokken zijn bij het verhaal. 
 

Rustig gedisciplineerd

Dankzij de vlakke structuur waarin mensen samenwerken en niet vóór elkaar werken, heerst er een rustige en familiale sfeer bij Marlon. Vergis je niet: we zijn allesbehalve nonchalant. Deadlines en puntjes op de i verliezen we niet uit het oog. En dat is belangrijk, want elk jaar gaan we voor een nog hoger niveau en willen we nog grotere en meer complexe projecten naar onze hand zetten. 
 

project manager
vrijdag-bij-marlon

#Sharingiscaring

Net zoals wij graag met andere partners van onze klanten sparren, delen wij enthousiast onze kennis onderling. Hier sta je er nooit alleen voor. Kennis delen is één van onze kernwaarden -  en dan hebben we het niet alleen over vakkennis. Iedere vrijdagmiddag deelt iemand een talent, een ervaring of zijn expertise met het team. Enkel zo kunnen we professioneel, maar ook als persoon groeien.
 

Focus op technologie

Al jaren werken we nauwgezet aan het voortdurend verbeteren van onze manier van werken. Een nieuw framework of technologische hype wordt eerst getoetst op relevantie. We kiezen bewust enkel voor technologieën en tools die future-proof zijn en een meerwaarde bieden aan onze projecten. Automatisatie dat een einde maakt aan saai werk, tools die beter helpen organiseren en zelfs leiden tot betere resultaten, daar houden we van.
 

Fotografie Studio Volbloed
poolen-bij-marlon

Hiermee scoor je altijd bij ons

  • Jij staat niet stil en wil samen met ons stap voor stap beter worden in wat je doet. 
  • Kennis en nieuwe vondsten hou je niet verborgen, maar leg je graag op tafel.
  • Met het hart op de tong en een luisterend oor. Jij communiceert open en schuwt geen gezonde discussie. 
  • Trots op je werk doe je net dat tikkeltje extra zonder dat we erom moeten vragen.
  • Je verwacht niet dat anderen dingen voor je doen en durft zelf het heft in handen nemen. Natuurlijk staan we klaar om je hierbij te helpen. 
  • Je bent eerlijk. Een eenvoudige eigenschap, maar wel eentje uit de duizend.

Feel good

Wij doen er alles aan om een fijne werkomgeving te creëren waarin iedereen kan gedijen. Open ruimtes en afgesloten plekken wisselen elkaar af met ertussen voor elk een duidelijk pad om te groeien. Onze open en toegankelijke aanpak stelt nieuwe collega’s snel op hun gemak. Zo mag je per maand aan aantal dagen van thuis uit werken. Al zullen de Cinema(rlon), MarLAN-parties, sportieve middagpauzes, spelletjes pool of pintjes aan onze bar op vrijdagavond hier ook zeker voor iets tussen zitten. 

Fotografie Studio Volbloed
teambuilding-marlon

Fans van het eerste uur

Sommigen onder ons groeiden op in een tijd waarin de technologie plots veranderde. Anderen zijn geboren met een smartphone in hun handen. En terwijl de één zich blind een weg baant in de code, stippelt iemand anders een contentplan uit en berekent nog iemand anders de lonen. Ieder van ons heeft zijn specialiteit, maar één ding hebben we gemeen: we zijn allemaal fan van het internet omdat het onlosmakelijk deel uitmaakt van ons leven.

Voel je je al thuis?

Vind de job die bij je past op onze vacaturepagina of laat spontaan van je horen.

Check onze vacatures

Fotografie Studio Volbloed