Marlon is een webbureau net buiten Gent centrum. Naast het development en design van je app, webshop of website ondersteunen wij je bij de digitalisering van je processen. Onze business analyses vertrekken daarom steeds uit een oprechte interesse in je vakgebied én een goed gesprek. 

Een professioneel team

Ons team is een perfecte blend van techies, designers en strategen. Ieder van ons is een krak in zijn vak, maar ook plichtsbewust waardoor het vertrouwen binnen de groep groot is. Samen liften we jouw project net een niveau hoger.

What's in a name?

 
Een feestend Gent op een warme zomernacht, glazen vol wilde ideeën en een Godfather actie bij de krant De Morgen. De perfecte cocktail voor een spontane brainstorm, die Frederik en Vincent inspireerde om hun zaak Marlon te dopen. Tegen het ochtendgloren was zelfs de domeinnaam beklonken. 

14 jaar ervaring

 
We zitten al even in het vak. Aan brede technologische expertise ontbreekt het niet en we weten verdomd goed hoe belangrijk die ROI voor jou is. We denken dus graag mee over concrete oplossingen die de eindgebruiker centraal plaatsen en jouw organisatie daadwerkelijk vooruit helpen. 

Duurzame samenwerkingen

Hoewel een succesvol eenmalig project absoluut goud waard is, streven we altijd naar een samenwerking op lange termijn. We willen de digitale ruggensteun van je organisatie zijn en evalueren regelmatig de websitebezoeken en het gebruik. Zo weten we precies welke verbeteringen en/of uitbreidingen nodig zijn.

Anonieme audits

Veel leren we ook uit anonieme audits. Een extern bureau polst dan bij onze klanten naar verbeterpunten, of complimentjes.

Een kantoor als thuishaven

 
Ons kantoor speelt perfect in op de verschillende behoeften van ons team en biedt alles wat zij nodig hebben om hun job vol energie uit te oefenen. Verschillende werksettings creëren een bepaalde dynamiek en ruimte, waar er plaats is om zowel alleen als in groep te werken. Na een dagje werken ben je zo op de autostrade of in Ikea, as you please. 

Fotografie Studio Volbloed

Heldere complexiteit

Een tool, website of webshop zo gebruiksvriendelijk dat je niet stilstaat bij de complexiteit erachter. Fantastisch toch? Gedreven zetten wij ingewikkelde processen om naar heldere toepassingen. 
 

Ontdek onze cases

Alles start met een goed gesprek

Bij Marlon hechten we belang aan open communicatie en streven we altijd naar een samenwerking op lange termijn. Daarom werken we volgens een duidelijk stappenplan met voldoende overleg. 
 

Meer over onze aanpak

Samenwerken?

Heb je een project dat je graag met ons wilt bespreken of heb je al veel over Marlon gehoord en wil je ons beter leren kennen? We verwelkomen je graag voor een offer you can’t refuse

Maak een afspraak