Er komt heel wat kijken bij een website. Je moet zorgen dat er voldoende content is en dat er regelmatig iets nieuws verschijnt. Als er een formulier wordt ingevuld, is er verdere opvolging nodig. Een goed en efficiënt CMS zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig content kan toevoegen, zodat je geen uren nodig hebt om een nieuw blogbericht online te zetten. 

Toegankelijk widgetsysteem

Bouw je contentpagina’s op zoals je zelf wil via widgets. Op basis van wat je nodig hebt (video, tekst, quote, CTA, tekst met beeld, …) kies je de corresponderende widget, voeg je inhoud toe en selecteer je de uitlijning en positie binnen de pagina. Om te voorkomen dat je pagina chaotisch lijkt door een lange waslijst aan widgets, voorzien we secties die duidelijk aangeven of de onderliggende widget tot de header, footer of het centraal gedeelte behoort. 

Widgetsysteem in Fratello CMS - Marlon digital agency

Zoekfunctionaliteit met suggesties en acties

Bezoekers gebruiken steeds vaker de zoekfunctie. Dankzij onze geïntegreerde zoekfunctie kan de bezoeker de content op je website doorzoeken, maar ook de resultaten filteren op basis van bijvoorbeeld type: producten, artikels ... De resultaten worden automatisch gesorteerd volgens populariteit, prijs of alfabetisch.

Om de zoekervaring te verbeteren, kan je in Fratello ook acties en suggesties koppelen aan zoekopdrachten. Zo kan je vaak voorkomende acties koppelen aan keywords om de user journey makkelijker te maken. Suggesties zorgen ervoor dat zoektermen die niet in je content staan wel naar de juiste content leiden. 

Acties & suggesties in de zoekfunctionaliteit van Fratello - Marlon digital agency
Dealerfinder mogelijkheid Fratello CMS - Marlon digital agency

Dealerfinder

Klantenbinding is belangrijk. Zorg ervoor dat de bezoekerservaring ook offline kan worden verder gezet. Met een duidelijke lijst of interactieve kaart toon je de bezoeker de weg naar de dichtstbijzijnde winkel of dealer. 

Via Fratello CMS koppel je bovendien producten en detailinformatie met dealers. Zo weet de bezoeker meteen waar hij zijn favoriete product kan vinden of ophalen, of hoe ze rechtstreeks contact kunnen opnemen. 

Modules maken het makkelijk

Efficiëntie staat centraal tijdens het ontwikkelen en verbeteren van ons CMS. Daarom hebben we een aantal standaard rubrieken voorzien, die je toelaten om snel content van een bepaald type toe te voegen. 

  • Nieuws: voeg artikels of blogposts toe, waar je een overkoepelende tag aanhangt. Wanneer je meerdere auteurs hebt, kan je voor elk van hen ook een uniek profiel aanmaken. 
  • Events: creëer een overzichtelijke eventkalender voor je bedrijf, waar voorbije events automatisch naar het archief verhuizen. 
  • FAQ: biedt een antwoord op de veelgestelde vragen van je bezoekers, al dan niet geordend onder verschillende categorieën. 
  • Formulieren: maak een formulier aan op basis van zelf samengestelde velden en beheer alle inzendingen via een gedetailleerd overzicht.  

Hallo, Bonjour, Guten Tag

Meertaligheid

Geef -al dan niet verschillende- content in voor meerdere talen en publiceer op taalniveau. Nieuwe taal toevoegen? Kopieer de inhoud en/of opbouw van een andere taal en werk zo verder. 

Nieuwsbrieven

Koppeling extern systeem mogelijk

Verzamel contactgegevens om nieuwsbrieven uit te sturen. Maak je gebruik van een extern systeem zoals Mailchimp of Copernica? Dan voorzien we een koppeling!  

2-factor authenticatie

Safety first!

Voor wie graag een extra beveiliging wil, kan 2-factor authenticatie geactiveerd worden voor toegang tot het CMS. Geef de code van je externe app in en volg op wie toegang krijgt. 

Klaar voor een nieuw CMS?

Ben je overtuigd van de voordelen van Fratello CMS? We staan klaar om je huidige website op te bouwen in ons content management systeem of je nieuwe project op te zetten. 

Laat ons eens babbelen

Telefoon bij Marlon digital agency