Bereik de juiste doelgroep en promoot je producten op een manier die aansluit bij hun leefwereld. 

We optimaliseren regelmatig de technische details van Fratello en voorzien alle opties voor SEO-vriendelijke inhoud zodat jij beter scoort binnen Google. Diverse tracking- en integratiemogelijkheden zoals Google Tag Manager en product feeds zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kunt met Google Ads en Google Shopping. 

Search Engine Friendly

Er zijn wat heel wat SEF-guidelines waar we in Fratello rekening mee houden. We zorgen ervoor dat de URL’s zo leesbaar mogelijk zijn. Bovendien kan je deze ook zelf aanpassen, zodat je de belangrijkste keywords kan opnemen. 

Daarnaast kan je ook op elke pagina een aangepaste SEO-titel en beschrijving ingeven. We voorzien ook een counter, zodat je rekening kan houden met de meest optimale lengte. 

Microdata

Zoekmachines proberen een steeds uitgebreider antwoord te bieden op de zoekvraag. Daarom voorzien we de nodige microdata in onze pagina’s. Die stukjes code vertellen aan de zoekmachines wat voor content te vinden is op de pagina, met daarbij alle belangrijke details. Zo kan je product bijvoorbeeld meteen getoond worden met de prijs en reviews erbij. 

Fratello is Search Engine Friendly - Marlon webbureau

Sharing is caring

Dankzij de Open Graph settings op elke pagina, kan je zelf bepalen hoe de content eruit ziet als het gedeeld wordt. Bepaal de titel, korte beschrijving en zelfs de afbeelding die onder andere Facebook en Twitter kunnen scrapen. Zo zorg je ervoor dat de content aangepast is en er overal aantrekkelijk uitziet. 

Keep track

Snel checken of de site het goed doet en jij je doelen behaalt? Dankzij onze Google Analytics-integratie en de data uit Fratello krijg je op het dashboard van je CMS een handig overzicht van je belangrijkste e-commerce cijfers. Als je wat meer tijd hebt op een later moment, kan je je cijfers uitgebreider bekijken in Google Analytics zelf, waar we voor de lancering van je shop alle instellingen geoptimaliseerd hebben. 

Integratie marketingtools

Om je content te verspreiden en mensen op de hoogte te houden, is het makkelijk als je marketingtools gekoppeld zijn aan je website. We voorzien integraties met mailsoftware, chatfuncties of CRM-pakketten. 

Integreer marketingtools in Fratello CMS - Marlon webbureau Gent

Van oud naar nieuw

Verdwijnt een product uit je gamma? Of wordt een bestaande pagina vervangen door nieuwe content onder een andere URL? Vermijd 404-pagina’s en stel de nodige redirects in. Door je oude pagina te laten doorverwijzen naar andere of nieuwe content, voorkom je een slechte bezoekerservaring én behoud je de verzamelde linkwaarde binnen zoekmachines. 

Je online aanwezigheid versterken?

Of je nu hulp nodig hebt bij je online marketing, vanaf nul wil starten of het aan iemand anders overlaten. We helpen je om de juiste online marketingstrategie te bepalen en uit te bouwen. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Online marketing om je resultaten te boosten - Marlon digital agency Gent