Fratello biedt een ideaal framework om te bouwen wat jij nodig hebt. Om er voor te zorgen dat alles blijft draaien zoals je gewend bent, integreert het ook naadloos met andere applicaties zoals CRM-platformen, ERP-pakketten, betalingsproviders...

Match made in heaven

Data uitwisselen met je vaste ERP-systeem of informatie doorsturen naar een mailing provider? Alles is mogelijk. Fratello is ready to go voor elke API-koppeling. Na een korte analyse weten we wat er nodig is en kunnen we op maat een koppeling uitbouwen. 

Fratello CMS integreert met elke mogelijke API-koppeling - Marlon webbureau Gent

Greep uit onze gemaakte koppelingen

PIM-koppelingen

Dankzij de API-koppeling met Pimcore komt alle productinformatie, samen met de nodige assets, terecht in de webshop van Vadigran. Ook voor Collstrop is er een XML-synchronisatie die de site voorziet van de nodige productinfo. 

CRM-koppelingen

Er zijn heel wat CRM-systemen beschikbaar. Fratello is ondertussen al gekoppeld met één van de populairste op de markt, Salesforce

ERP-koppelingen

Zie jij het wat groter en heb je een volledig ERP-systeem? Ook hier hebben we ervaring met onder andere Navision/Microsoft Dynamics. Concreet hebben we voor Vadigran een integratie opgezet waarbij alle productinformatie doorstroomt naar de webshop, waar we de prijzen en producten doorkrijgen voor Vadigran. Ook SAP kent geen geheimen meer voor ons. 

En nog zoveel meer

Mailservices

Verzamel de nodige informatie om krachtige e-mailcampagnes te kunnen uitsturen. We koppelden eerder al met Copernica voor Arseus en Mailchimp voor Decorte Graphics.  

Chatprogramma’s

Wees bereikbaar voor je klanten op het moment dat ze je website bezoeken. Dat kan ook bij Dockx, waar we integreerden met Livechat

Betalingsproviders

Wie een webshop heeft, heeft meestal ook een betalingsprovider nodig. We voorzien een koppeling met de provider van je keuze, zoals Mollie. Ook andere providers staan al op ons lijstje. 

Out of the box

Heb je een koppeling nodig met een niet-standaard systeem? We koppelen met plezier je in-house ERP-systeem, zoals we deden voor de Car on Display app van Toyota.

Ook minder bekende systemen kunnen gekoppeld worden aan Fratello. Zo hebben we voor Dockx een koppeling opgezet met ProPlanner - een unieke fleet efficiency software. Samen met de derde partij brengen we de requirements in kaart om een goede API-koppeling tot stand te brengen. En dat resulteert in uitgebreide en adequate informatie op je webshop, zoals bij Dockx. 

 

Matchmaker gezocht?

Als je op zoek bent naar een content management systeem dat koppelt met je huidige tools, ben je bij Fratello aan het juiste adres. 

Maak een afspraak

Integratiemogelijkheden Fratello CMS - Overleg bij Marlon digital agency Gent