Binnen de heldere webinterface van Fratello CMS beheer jij als eigenaar efficiënt de inhoud, hoe uitgebreid je website ook is. Bepaal de opbouw van pagina’s en voeg snel inhoud toe via widgets, importeer en exporteer data snel en eenvoudig, voeg zelf formulieren toe en check via de previewmodus het resultaat. 
 

Widgets: de bouwblokjes

Wil je een pagina beginnen met een afbeelding, of toch eerder een introductietekst? Links een foto en rechts ervan de bijhorende tekst? Je kan het in ons Fratello CMS eenvoudig zelf kiezen dankzij het widget-systeem. We bieden je als het ware bouwblokjes aan waarmee je een pagina kan opbouwen en invullen. De verschillende secties binnen die pagina zorgen er bovendien voor dat we een responsive design kunnen garanderen. 

Overkoepelende zoekfunctionaliteit

Zorg ervoor dat je bezoeker vindt wat hij zoekt

Dankzij onze geïntegreerde zoekfunctie kan de bezoeker de content op je website doorzoeken, maar ook de resultaten filteren op basis van bijvoorbeeld type: producten, artikels ... De resultaten worden automatisch gesorteerd volgens belangrijkheid.

DIY-formulieren

Als je graag informatie wil verzamelen van je bezoekers of mensen de optie wil bieden zich in te schrijven voor een nieuwsbrief of event, kan je dat via een formulier. Fratello laat toe om formulieren op te bouwen zoals je dat zelf wil. Er is een zeer uitgebreide keuze aan elementen: een invulveld, radio buttons, dropdown menu, file upload ... Je beheert ook zelf bij wie de ingevulde formulieren via e-mail terechtkomen. 

Bovendien kies je of bezoekers na het invullen een bedankingspagina of een succesboodschap te zien krijgen. Wil je ze graag een bevestigingsmail sturen? Ook deze kan je volledig instellen via het Fratello CMS. 
 

Modules maken het makkelijk

Om het je nog makkelijker te maken, beschikt het CMS ook over een aantal standaard rubrieken. Artikels of blogposts voeg je eenvoudig toe via de nieuwsmodule. Je kan de inhoud een label of tag meegeven, zodat mensen eenvoudig alle samenhorende content kunnen uitfilteren. Via de eventsmodule voeg je de eventkalender van je bedrijf toe en veel gestelde vragen kan je van een antwoord voorzien dankzij de FAQ-module. 
 

Overtuigd van het Fratello CMS?

Voor een eenvoudig en volledig beheer van de content van je website, kan je vertrouwen op ons content management systeem. Heb je hulp nodig bij het invullen van je site of de marketing ervan? Ook dan staan we voor je klaar. 

Maak meteen een afspraak

En er is nog meer

Fratello biedt nog meer mogelijkheden die het jou makkelijk maken om je site te beheren. 

Hallo, Bonjour, Guten Tag

Meertaligheid


Wanneer je een pagina aanmaakt, kan je deze in meerdere talen opbouwen. De content kan verschillen per taal en kan offline gehaald worden op paginaniveau. En je hoeft niet eens alle beelden en teksten opnieuw toe te voegen. Via de ‘kopieer’ knop neem je eenvoudig de inhoud en/of de opbouw van een andere taal over. 

Integratie marketingtools

All-round aanpak


Om je content te verspreiden of mensen op de hoogte te houden, is het makkelijk als je marketingtools gekoppeld zijn aan je website. We voorzien integraties met mailsoftware, chatfuncties of CRM-paketten. 

Previewmodus

WYSIWYG


Wil je weten hoe een pagina er zou uitzien als je ze publiceert? Dankzij de previewmodus kan je dat perfect zien vooraleer je de pagina definitief online zet. Ideaal om kleine foutjes of potentiële verbeteringen op te sporen. 

Keep track

Krijg in één oogopslag een samenvatting van je cijfers


Snel checken of de site het goed doet en jij je doelen behaalt? Dankzij onze Google Analytics-integratie krijg je op het dashboard van je CMS een handig overzicht van je belangrijkste e-commerce cijfers. Als je wat meer tijd hebt op een later moment, kan je je cijfers uitgebreider bekijken in Google Analytics zelf, waar we voor de lancering van je shop alle instellingen geoptimaliseerd hebben. 

Beheer meta-data

SEO & Open Graph


Je wil natuurlijk dat je site gevonden wordt in search engines. Per pagina kan je de SEO-instellingen zelf instellen, zodat je optimaal kan inzetten op keywords. Via de Open Graph instellingen zorg je ervoor dat je site verschijnt zoals jij het wil wanneer mensen iets delen op sociale media. 

Aan de slag met het Fratello CMS

Contacteer ons