Boost je e-commerce met uitgebreide B2B en B2C-features en een geavanceerd catalogus- en productbeheer. 

Overzichtelijk productbeheer

Een product is méér dan zijn maat en kleur. Dankzij Fratello beheer je op een eenvoudige manier alle producteigenschappen en bundel je ze in eigenschappensets. Vertalingen en het opzetten van productvarianten, zoals een andere kleur of maat, gebeuren hierdoor een pak efficiënter. 

B2B en B2C: mix en match features

Is je webshop B2B of B2C georiënteerd? Of ga je voor beide doelgroepen? Met onze uitgebreide featurelijst zorgen we ervoor dat elke doelgroep de juiste informatie te zien krijgt en vlot door je webshop navigeert. 

  • Aangepaste catalogusweergave: bepaal welke informatie getoond wordt voor elk type bezoeker; 
  • Goedkeuringsflow klanten: keur accounts handmatig goed voor ze toegang krijgen tot de webshop; 
  • Meerdere accounts: koppel meerdere accounts aan één klant, zodat het hele team orders kan plaatsen;
  • Meerdere afleveradressen;
  • Restrictieve prijsweergave; toon prijzen enkel aan mensen die ingelogd zijn. Of toon andere prijzen op basis van hun profiel.
B2B versus B2C view - Marlon digital agency

Prijzen en promoties

Flexibele prijssetting

De prijs van je product kan afhankelijk zijn van verschillende factoren. Daarom voorziet het CMS meerdere mogelijkheden: 

  • Op basis van volume, zogenaamde staffelprijzen. 
  • Op basis van packaging, dus per doos of per pallet. 
  • Op basis van doelgroep, dat kan per land of per type klant. 
Prijszetting op basis van verschillende factoren - Fratello CMS - Marlon digital agency

Promoties

Is er voorraad die weg moet? Of wil je graag een kortingsactie of voucher toekennen? Ook daar is Fratello op voorzien. Je kan eenvoudig vouchers en kortingscodes aanmaken waar je, indien nodig, ook regels aan kan koppelen die voldaan moeten zijn voor de code werkt. 

BTW settings

BTW kan verschillen. Om te zorgen dat de correcte BTW-waarde getoond wordt, kan je de gegevens invoeren per land en producttype. 

Veilig & vlot betalen

Laat je klanten betalen op de manier die voor hen het makkelijkst is. Fratello kan eenvoudig gekoppeld worden aan een payment provider van je keuze. Onder andere CCV, Ingenico, Icepay en Mollie zijn al geïntegreerd. Ook betaling via overschrijving of op factuur behoren tot de mogelijkheden.

Wat zien je klanten?

Naast heel wat e-commerce features voor de eigenaar, biedt Fratello ook heel wat extra’s voor de bezoekers van je webshop. 

Catalogus met facet filtering

Bezoekers kunnen het gamma bekijken op de manier die hen het best uitkomt. Via verschillende sorteermogelijkheden kan het gamma gesorteerd worden en via facet filtering kan het aanbod snel beperkt worden. 

Productlijst

Klantspecifieke prijzen of vaak terugkerende orders? Verzamel de producten op een productlijst die met één klik op de knop besteld kan worden. 

Impersonalisatie

Door de impersonalisatiemogelijkheid kan je inloggen met de account van iemand anders en orders aanpassen en bijsturen waar nodig. Heeft een klant problemen of weinig tijd? Je kan in zijn of haar plaats dingen aanpassen of een bestelling plaatsen. 

Besteloverzicht met herbestelfuntie

In het klantaccount is er een handig besteloverzicht. Zo zie je in 1 oogopslag alle bestellingen en de status ervan. Facturen kan je snel afdrukken of downloaden en herbestellen kan in met enkele kliks, zonder dat je alle producten één voor één aan je mandje moet toevoegen. 

Accountbeheer

Beheer eenvoudig de accounts van klanten. Bekijk klantinformatie met alle gegevens, check de inhoud van hun actieve winkelmand, beheer hun gegevens en toegang tot de webshop. 

Wenslijst

Klanten kunnen hun favoriete producten of de producten die ze graag zouden aankopen, verzamelen op een overzichtelijke wenslijst. Van daaruit kan er meteen een aankoop gestart worden, zonder extra tussenstappen. 

Goedkeuringsflow

Dankzij de goedkeuringsflow kan de winkeleigenaar aangeven welke bestellingen geplaatst mogen worden. Heel handig wanneer er meerdere accounts van het salesteam bestellingen mogen voorbereiden binnen het klantenaccount. 

Meeting bij Marlon webbureau

Je eigen webshop in Fratello?

Breng je e-commerce naar the next level dankzij Fratello. Kom gerust eens langs, dan leggen we uit wat Fratello voor jou kan doen. 

Maak een afspraak