Een e-commerce platform waarin je je volledige webshop kan beheren: zowel de producten, klantgegevens als bestellingen en formulieren. Perfect mogelijk dankzij ons content management systeem Fratello. 

Overzichtelijk productmanagement

Een product is méér dan zijn maat en kleur. Dankzij Fratello CMS beheer je op een eenvoudige manier alle producteigenschappen en bundel je ze in een groep. Vertalingen en het opzetten van productvarianten, zoals een andere kleur of maat, gebeuren hierdoor een pak efficiënter. Kies de eigenschap(pen) van een productvariant en bepaal welke eigenschappen getoond worden in de filters.

Aanpasbaar voor zowel B2C als B2B

Dankzij de modulaire set-up van het Fratello CMS kunnen zowel jij als je klant op elk moment klanteninformatie raadplegen én aanpassen. Ook zijn er heel wat specifieke B2B-mogelijkheden zoals goedkeuring na registratie, meerdere accounts (logins) voor één klant, prijsweergave na registratie, producten die getoond worden op basis van het land of de taal ... Kortweg alles om jouw online business efficiënt te laten verlopen. 
 

Doorgedreven integraties

Zit de data van je klantenbestand en producten in een ander systeem? Dan maken we een integratie of koppeling met dat CRM-platform, ERP-pakket of boekhoudpakket mogelijk. Zo zijn Navision, SAP, SalesForce en PIM-systemen al lang geen onbekenden meer voor ons. 

Wij bouwen ook geavanceerde webapplicaties en integraties met betalingsproviders zoals Ingenico, Pay.nl, CCV of Worldline en leveringspartners waaronder bPost, DPD en SendCloud.
 

Op zoek naar een partner voor je webshop?

Wil je graag een webshop starten of je huidige een make-over geven? Marlon is graag je digitale partner: na een goed gesprek en een uitgebreide analyse bouwen we een webshop op maat van jou en je klanten. 
 

Maak een afspraak

Nog meer mogelijkheden

Er komt heel wat kijken bij een professionele webshop. En dat weten we. Daarom hebben we een uitgebreid pakket aan opties voorzien die we eenvoudig kunnen implementeren dankzij de modulaire opbouw van het Fratello CMS. 
 

Heldere catalogus met dynamische prijzen

Productpresentatie op maat van jouw business


Gids je klanten door je productcatalogus via facet filtering of laat hen zoeken op SKU of een unieke code. De resultaten kunnen zowel in een list view als gallery view worden weergegeven. Fratello CMS biedt daarnaast heel wat mogelijkheden zoals aangepaste detailpagina’s en dynamische prijzen.

Een handig overzicht van dealers of winkels

Toon de bezoeker de weg


Met een duidelijke lijst of interactieve kaart toon je de bezoeker de weg naar de dichtstbijzijnde winkel of dealer. Via Fratello CMS koppel je bovendien producten en detailinformatie met dealers. Zo weet de bezoeker meteen waar hij zijn favoriete product kan vinden of ophalen. 

Een eenvoudig aankoopproces

Zo weinig mogelijk stappen naar een vlotte checkout


Wij zorgen voor een heldere aankoopflow met een beperkt aantal stappen en voorzien steeds een quick guest checkout én eentje met accountregistratie. Een B2B-webshop? Geen nood: wij zorgen voor een aangepaste flow en checkout, op maat van je interne werking.

Keep track

Krijg in één oogopslag een samenvatting van je cijfers


Snel checken of de webshop het goed doet en jij je doelen behaalt? Dankzij onze Google Analytics-integratie krijg je op het dashboard van je CMS een handig overzicht van je belangrijkste e-commerce cijfers. Als je wat meer tijd hebt op een later moment, kan je je cijfers uitgebreider bekijken in Google Analytics zelf, waar we voor de lancering van je shop alle instellingen geoptimaliseerd hebben. 

B2B-features

Aangepast aan jouw businessmodel en manier van werken


Fratello CMS beschikt over enkele features specifiek ontwikkeld voor B2B. Bijvoorbeeld een intern goedkeuringsproces waarbij de winkeleigenaar aangeeft welke bestellingen voorbereid mogen worden en meerdere accounts voor het salesteam. Van efficiëntie gesproken.

Altijd up-to-date

Regelmatig zijn er updates van ons Fratello CMS-systeem, dat we continu verbeteren en optimaliseren met zowel technische als functionele aanpassingen. 

Klaar voor een nieuwe webshop?

Contacteer ons meteen