Een modulair framework dat zich aanpast aan je aanbod en interne flows, hoe complex ook. Zowel voor B2C als B2B-bedrijven.

CMS op maat

Wij ontwikkelen webshops, websites en platformen in functie van jouw doelpubliek én aangepast aan jouw product en manier van werken. Of je nu je e-commerce activiteiten efficiënter wilt aanpakken of alle opgeslagen inhouse kennis wilt koppelen met je informatieve website: dankzij de solide basis van Fratello CMS ben je zeker van maatwerk tot in de details. 

Flexibel & Modulair

Van flexibele contentpagina’s en heldere navigatie tot een uitgebreide productcatalogus op een meertalige website. De modulaire set-up van Fratello CMS laat toe om nieuwe features en functionaliteiten toe te voegen. Jouw website, webshop of platform is hierdoor geen statisch geheel en beschikt over alle mogelijkheden om mee te evolueren met jouw bedrijf. 

Een glashelder content management systeem

Binnen de heldere webinterface van Fratello CMS beheer jij als eigenaar efficiënt de inhoud, hoe uitgebreid je website ook is. Bepaal de opbouw van pagina’s en kopieer de inhoud, importeer en exporteer data snel en eenvoudig, voeg zelf formulieren toe en check via de previewmodus het resultaat. 

Je website: een marketing tool

We optimaliseren regelmatig de technische details van Fratello CMS en voorzien alle opties voor SEO-vriendelijke inhoud zodat jij beter scoort binnen Google. Diverse tracking- en integratiemogelijkheden zoals Google Tag Manager en Google Shopping Feed zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kunt met Google Analytics en Google Ads. 

Boost je online verkopen

Een zoekmachine-optimalisatie van je website of een succesvolle online marketingcampagne die je webshop in de kijker plaatst? Wij zorgen voor een resultaatgerichte aanpak.

Maak nu een afspraak

Fotografie Studio Volbloed

Overzichtelijk productmanagement

Een product is méér dan zijn maat en kleur. Dankzij Fratello CMS beheer je op een eenvoudige manier alle producteigenschappen en bundel je ze in sets. Vertalingen en het opzetten van productvarianten gebeuren hierdoor een pak efficiënter. Kies de eigenschap(pen) van een productvariant en bepaal welke eigenschappen getoond worden in de filters. 

Aanpasbaar voor zowel B2C als B2B

Dankzij de modulaire set-up van het Fratello CMS kunnen zowel jij als je klant op elk moment klanteninformatie raadplegen én aanpassen. Ook zijn er heel wat specifieke B2B-mogelijkheden zoals goedkeuring na registratie, meerdere accounts (logins) voor één klant ... Kortweg alles om jouw online business efficiënt te laten verlopen. 

Eindloos veel mogelijkheden

Flexibel en klaar voor de toekomst

Fratello CMS is modulair opgebouwd. Dit heeft als grote voordeel dat je jouw business niet in voorgeprogrammeerde hokjes moet duwen. Wij zorgen voor een CMS op maat dat meegroeit met jouw bedrijf, hoe complex ook.

Heldere catalogus met dynamische prijzen

Productpresentatie op maat van jouw business

Gids je klanten door je productcatalogus via facet filtering of laat hen zoeken op SKU of een unieke code. De resultaten kunnen zowel in een list view als gallery view worden weergegeven. Fratello CMS biedt daarnaast heel wat mogelijkheden zoals aangepaste detailpagina’s en dynamische prijzen.

Integratie van externe systemen

Een vlotte flow dankzij de koppeling tussen CMS en andere software

Wij bouwen geavanceerde webapplicaties en integraties met andere applicaties zoals CRM-platformen, ERP-pakketten, boekhoudpakketten, betalingsproviders en leveringspartners waaronder bPost en DPD. SAP, Ook Navision, Microsoft Dynamics ... zijn al lang geen onbekenden meer.

Overkoepelende zoekfunctionaliteit

Zorg ervoor dat je bezoeker vindt wat hij zoekt

Dankzij onze geïntegreerde zoekfunctie kan de bezoeker de content en catalogus op je website doorzoeken, maar ook de resultaten filteren op basis van bijvoorbeeld type. De resultaten worden automatisch gesorteerd volgens belangrijkheid.

De gebruiker staat centraal

Een gebruiksvriendelijke interface is key

Een gebruiksvriendelijke interface is key.
Dankzij een heldere interface navigeert de bezoeker intuïtief door je webshop. Om dit te bekomen, starten we altijd met een analysefase waarin we de persona’s en userflows in kaart brengen. Hierna volgt een aanklikbaar prototype dat de gebruikerservaring toont.

B2B-features

Aangepast aan jouw businessmodel en manier van werken

Fratello CMS beschikt over enkele features specifiek ontwikkeld voor B2B. Bijvoorbeeld een intern goedkeuringsproces waarbij de winkeleigenaar aangeeft welke bestellingen voorbereid mogen worden en meerdere accounts voor het salesteam. Van efficiëntie gesproken.

Futureproof

Definieer verschillende rollen en rechten

Binnen Fratello CMS kun je verschillende rollen zoals admin, contentcreator, of webshopverantwoordelijke definiëren. Per rol leg je de rechten vast en bepaal jij waar deze persoon toegang toe heeft. Verlaat iemand het team? Dan kan je heel eenvoudig zijn toegang afsluiten zonder dat iedereen zijn login moet aanpassen.

Een eenvoudig aankoopproces

Zo weinig mogelijk stappen naar een vlotte checkout


Wij zorgen voor een heldere aankoopflow met een beperkt aantal stappen en voorzien steeds een quick guest checkout én eentje met accountregistratie. Een B2B-webshop? Geen nood: wij zorgen voor een aangepaste flow en checkout, op maat van je aanbod.

Een handig overzicht van dealers of winkels

Toon de bezoeker de weg

Met een duidelijke lijst of interactieve kaart toon je de bezoeker de weg naar de dichtstbijzijnde winkel of dealer. Via Fratello CMS koppel je bovendien producten en detailinformatie met dealers. Zo weet de bezoeker meteen waar hij zijn favoriete product kan vinden. 

Een uniek ontwerp

Omdat jij je eigen stijl en aanpak hebt

Het design van je website of webshop is zoals een schil die wij over het CMS leggen. Wij zorgen voor een creatief, functioneel én gebruiksvriendelijk design in lijn met jouw branding. Heb je nog geen huisstijl of logo of is je huidige look & feel aan vernieuwing toe? Wij zorgen voor een herkenbare visuele identiteit. 

Fratello CMS op maat van jouw business

Neem je e-commerce (opnieuw) in handen

Fratello CMS is zo flexibel dat het de perfecte basis vormt voor iedere website en webshop. Dankzij onze op maat uitgewerkte e-commerce applicaties en koppelingen via API beheer je als webshopeigenaar zowel de inhoud van je website als je e-commerce binnen één systeem.

Een CMS dat naadloos inhaakt op jouw bedrijf?


Bezorgt je huidig CMS je alleen maar kopzorgen of broed je op een nieuw online project? Wij bouwen een content management systeem aangepast aan jouw manier van werken en niet omgekeerd.

Contacteer ons

Projecten in Fratello CMS waar wij bijzonder fier op zijn

Collstrop Rebranding

Wij vertaalden de kernwaarden van Collstrop - dé expert in tuinhout zonder zorgen - in een vernieuwde huisstijl en heel wat toepassingen.

Bekijk deze casestudie

E-commerce platform voor Arseus Medical

Dankzij ons flexibel CMS Fratello en een ERP-koppeling beheert Arseus Medical zonder zorgen hun meertalige B2B-webshop vanop één plek.

Bekijk deze casestudie

Be-Mobile Mobiliteitsplatform

Be-Mobile biedt slimme mobiliteitsoplossingen en daar zetten wij al meer dan acht jaar met plezier onze schouders onder.

Bekijk deze casestudie