Fratello is een flexibel, modulair en aanpasbaar content management systeem voor elk type project: webshop, content website, platform, …  

Op uw maat

Fratello biedt een kickstart aan, maar laat ook maatwerk toe. Elk online verhaal heeft namelijk eigen accenten. Gebaseerd op de analyse passen we functionaliteiten aan of bouwen we deze volledig op maat en afgestemd op je interne business proces en IT-systemen (CRM en ERP), hoe complex ook. Zowel voor B2C als B2B-bedrijven. Design-gewijs starten we vanaf een blanco blad of je bestaande huisstijl. 

Intuïtief contentbeheer

Eenvoudig en snel content toevoegen is een must. Dankzij de widgets kan je in enkele klikken een pagina opbouwen, in meerdere talen, waarna je ze via de preview op punt kan stellen voor publicatie. De standaardmodules zoals een nieuwsoverzicht, formulierbouwer, ...  helpen je op weg voor de verdere invulling van je website. Geen sprake van plugins, enkel van modules die jij nodig hebt. 
 

Meer over contentbeheer features
Widgetstructuur Fratello CMS - Marlon digital agency
E-commerce feature binnen Fratello CMS - Marlon digital agency

Next level e-commerce

B2B of B2C. Of een combinatie van de twee. Met de juiste features bied je een optimale winkelervaring aan aan je klanten en een praktisch beheerbare webshop voor jou en je team. 
 

Alles over Fratello e-commerce

Integratiemogelijkheden

Omdat er meer is dan alleen je website of webshop, zijn we ook klaar om te koppelen met de andere tools of software die je gebruikt. Je favoriete mailservice, een betrouwbare betalingsprovider of het ERP-pakket waar alle informatie verzameld wordt. We gaan geen enkele verbinding uit de weg. 
 

Bekijk de integratiemogelijkheden
Oneindige integratiemogelijkheden Fratello CMS - Marlon digital agency
Groei dankzij online marketing - Marlon digital agency

Laat je bedrijf groeien

De marketingtools in Fratello ondersteunen je maximaal om je bedrijf te laten groeien. De SEO-features zorgen ervoor dat jij beter kan scoren in Google, terwijl de integratie van externe marketingtools toelaat om klanten te bereiken op de kanalen waar ze veel tijd spenderen. 
 

Ontdek de marketingtools in Fratello

Fratello voor jouw project

Spring gerust eens binnen en we bekijken wat Fratello kan betekenen voor jouw project. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Developer aan het werk - Marlon webbureau Gent

Ontdek enkele van onze Fratello-projecten