Een modulair content management systeem dat zich aanpast aan je aanbod en interne business proces en IT-systemen (CRM en ERP), hoe complex ook. Zowel voor B2C als B2B-bedrijven. Dankzij een creatief design op maat geven we jouw organisatie een online aanwezigheid die er tussenuit springt. 

Framework op maat

Wij ontwikkelen webshops, websites en platformen in functie van jouw doelpubliek én aangepast aan jouw diensten of producten en manier van werken. Of je nu je e-commerce activiteiten efficiënter wilt aanpakken of alle opgeslagen inhouse kennis wil delen op een  informatieve website: dankzij Fratello vertrek je van een solide basis met mogelijkheid tot gedetailleerd maatwerk.

Flexibel & modulair

Van flexibele contentpagina’s en heldere navigatie tot een uitgebreide productcatalogus in een meertalige website. De modulaire set-up van Fratello laat toe om een website op maat te bouwen waar we steeds nieuwe features en functionaliteiten aan kunnen toevoegen. Jouw website, webshop of platform is hierdoor geen statisch geheel en beschikt over alle mogelijkheden om mee te evolueren met jouw bedrijf. 

Integratie van externe systemen

Een vlotte flow dankzij de koppeling tussen Fratello CMS en andere software

Wij bouwen geavanceerde webapplicaties en voorzien integraties met andere applicaties zoals CRM-platformen, ERP-pakketten, boekhoudpakketten, betalingsproviders en leveringspartners. Denk maar aan SalesForce, SAP, Navision of Dynamics. Ook een koppeling met mailsoftware of de integratie van een chatfunctie behoren tot de mogelijkheden.

Overkoepelende zoekfunctionaliteit

Zorg ervoor dat je bezoeker vindt wat hij nodig heeft

Dankzij onze geïntegreerde zoekfunctie kan de bezoeker de content en catalogus op je website doorzoeken en daarnaast ook de resultaten filteren. De resultaten worden automatisch gesorteerd volgens belangrijkheid.

Je website: een marketing tool

We optimaliseren regelmatig de technische details van Fratello CMS en voorzien alle opties voor SEO-vriendelijke inhoud zodat jij beter scoort binnen Google. Diverse tracking- en integratiemogelijkheden zoals Google Tag Manager en Google Shopping Feed zorgen ervoor dat je meteen aan de slag kunt met Google Analytics en Google Ads.

Boost je resultaten

Een zoekmachine-optimalisatie van je website of een succesvolle online marketingcampagne die je webshop in de kijker plaatst? Wij zorgen voor een resultaatgerichte aanpak.

Maak nu een afspraak

Cijfers van een Fratello-site

Eindeloos veel mogelijkheden

Aanpasbaar en klaar voor de toekomst

Fratello CMS is modulair opgebouwd. Dit heeft als grote voordeel dat je jouw business niet in voorgeprogrammeerde hokjes moet duwen. Groeit jouw bedrijf? Dan groeit het CMS mee op jouw maat, hoe complex ook.

De gebruiker staat centraal

Een gebruiksvriendelijke interface is key

Dankzij een heldere interface navigeert de bezoeker intuïtief door je webshop of website. Om dit te bekomen, starten we altijd met een analysefase waarin we de persona’s en customer journey in kaart brengen. Hierna volgt een aanklikbaar en reponsive prototype dat de gebruikerservaring toont.

Een uniek ontwerp

Omdat jij je eigen stijl & aanpak hebt

Het design van je website of webshop is de etalage die je bezoeker een aangename visuele ervaring geeft. Wij zorgen voor een creatief, functioneel én gebruiksvriendelijk design in lijn met jouw branding. Heb je nog geen huisstijl of logo of is je huidige look & feel aan vernieuwing toe? Wij zorgen voor een herkenbare visuele identiteit. 

Slim beheer

Definieer verschillende rollen & rechten

Binnen Fratello kun je verschillende rollen zoals admin, contentcreator, of webshopverantwoordelijke definiëren. Per rol leg je de rechten vast en bepaal jij waar deze persoon toegang toe heeft. Verlaat iemand het team? Dan kan je heel eenvoudig zijn toegang afsluiten zonder dat iedereen zijn login moet aanpassen.

Fratello CMS op maat van jouw business

Dankzij onze op maat uitgewerkte e-commerce applicaties en koppelingen via API beheer je als webshopeigenaar zowel de inhoud van je website als je e-commerce binnen één systeem. Je kiest zelf hoe je pagina’s opbouwt, welke producten er getoond worden en welke medewerkers toegang hebben tot het systeem.