Fratello is een flexibel, modulair en aanpasbaar framework en het ideale vertrekpunt voor elk type project: webshop, content website, platform, … 

Fratello wordt in-house ontwikkeld door Marlon op basis van gekende open source systemen zoals PHP, MySQL en ElasticSearch. Dat maakt ons onafhankelijk van andere partijen. Daarnaast kunnen we functionaliteiten uitbreiden, aanpassen, verbeteren en toevoegen, zowel op korte als lange termijn. 

Basis set-up op jouw maat

Met Fratello heb je de ideale kickstart voor jouw project met heel wat beschikbare basismodules en functionaliteiten. Onze grote sterkte? De mogelijkheid om aanpassingen op maat door te voeren. Zo passen we bestaande features aan of bouwen we ze helemaal op maat.

Integraties en koppelingen

Wil je je website of webshop koppelen met een ERP-systeem om product data op te halen? Of wil je gegevens uitwisselen met een CRM-systeem of mailing provider? Fratello is klaar voor alle vormen van gegevensuitwisseling
 

Ontdek de koppelingen die we ondersteunen

Fratello eye-catchers

Fratello CMS biedt een totaalpakket aan waarbij wordt ingespeeld op alle aspecten die een online project succesvol maken. 

Intuïtief contentbeheer

Eenvoudig en snel content toevoegen is een must. Dankzij de widgets kan je in enkele klikken een pagina opbouwen, in meerdere talen, waarna je ze via de preview op punt kan stellen voor publicatie. De standaardmodules zoals een nieuwsoverzicht, formulierbouwer, ...  helpen je op weg voor de verdere invulling van je website. Geen sprake van plugins, enkel van modules die jij nodig hebt. 

SEO & marketing ready

Heel wat SEO-features zijn geïmplementeerd zodat jij beter kan scoren in Google: instelbare slugs, meta data, OG tags, micro data waar nodig, een sitemap… 

Daarnaast laat de integratie van externe marketingtools je toe om klanten te bereiken op de kanalen waar ze veel tijd spenderen. Via de analysetools zie je ook wat werkt en wat niet. Zo ondersteunen de marketingtools in Fratello je om je bedrijf maximaal te laten groeien.

Alles over online marketing

E-commerce features

Mikt je webshop op B2B, B2C of beide doelgroepen? Ben je actief in verschillende landen met andere producten in elk land? Verkoop je in verschillende valuta? 
Met de juiste features zorg je voor een optimale winkelervaring voor je klanten en een praktisch beheerbare webshop die je kan beheren zonder onze tussenkomst. 

Mix en match e-commerce features

Catalogusweergave met facet filtering

Bepaal zelf welke informatie getoond wordt voor elk type bezoeker en laat bezoekers toe om gericht te zoeken op basis van een filtersysteem. 

Promoties en kortingen

Je kan eenvoudig vouchers en kortingscodes aanmaken en regels instellen voor het toekennen van kortingen. Denk maar aan een minimum bestelwaarde, enkel voor bepaalde producten… 

Meerdere accounts per klant

Koppel meerdere accounts aan één klant, zodat een volledig team orders kan plaatsen voor hetzelfde bedrijf. 

Landgedefinieerde websites

Je kiest zelf hoe je website er op landniveau uitziet. Beheer de productcatalogus voor elk land, beslis welke content waar getoond wordt en in welke valuta de producten beschikbaar zijn.  

BTW-settings

Om te zorgen dat de correcte BTW-waarde getoond wordt, kan je de gegevens invoeren per land en producttype. 

Impersonalisatie

Dankzij deze optie kan je inloggen met het account van iemand anders. Zo kan je orders aanpassen of bijsturen waar nodig. 

Flexibele prijs setting

Ga voor een prijs setting op basis van volume (staffelprijzen), op basis van de packaging (per stuk, per doos, per pallet…) of op basis van het profiel (land, type klant…). 

Goedkeuringsflow

Wil je beheren wie toegang heeft tot de webshop? Via de goedkeuringsflow moet je registraties eerst goedkeuren vooraleer iemand kan inloggen op de shop. 

Abandonned carts

Volg eenvoudig op wie zijn winkelmandje achterlaat en laat automatisch een mailtje uitsturen om hen eraan te herinneren. 

Onze ervaring

Door de jaren heen bouwden we al heel wat verschillende projecten uit. Zo hebben we onder andere ervaring met: 

  • Meerdere webshops die beheerbaar zijn vanuit één centraal CMS; 
  • Een B2B-webshop met ERP-integratie waarvan de productcatalogus voor vertegenwoordigers beschikbaar is via smartphone of tablet; 
  • Een platform gericht naar zowel B2C als B2B, met specifieke functionaliteiten per type klant; 
  • Een online platform waar eindklanten rechtstreeks diensten of contracten kunnen aankopen. 

Jouw project in Fratello?

Fratello is de ideale kickstart voor heel wat digitale projecten. Misschien ook wel voor het jouwe! 

Neem contact op