Om je bedrijf ook online op de kaart te zetten, wil je een website of webshop die er tussenuit springt. Je moet makkelijk te vinden zijn en klanten moeten zich meteen thuisvoelen. 

Webshops

Een succesvolle webshop is meer dan een goed aanbod. Wij staan in voor development en design, maar helpen je ook bij het uitwerken van je strategie. 

Zo zorgen we ervoor dat je webshop op verschillende vlakken doordacht is opgebouwd: gebruiksvriendelijk, visueel aantrekkelijk, vindbaar en in lijn met je business logica. 

Websites

Een website moet gevonden worden en de aandacht trekken. Een uniek design is hierbij cruciaal. In combinatie met een goede structuur, duidelijke copy en logische opbouw zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid opgemerkt wordt. 

E-commerce

Juiste CMS voor je project

Een CMS of content management systeem laat je toe om zelf de informatie op je website of webshop te beheren. Elk project heeft andere noden, dus beslissen we in samenspraak met jou tijdens de analysefase welk CMS het best past.
We bieden verschillende mogelijkheden:
 

Craft CMS

Craft CMS is een open-source CMS en onze eerste keuze voor websites met weinig tot geen complexe logica, zoals koppelingen met externe datasystemen. Craft CMS is gebruiksvriendelijk en logisch opgebouwd en bevat o.a. de nodige online marketing mogelijkheden.

Fratello CMS

Omdat niet alles past binnen bestaande systemen, hebben we Fratello ontwikkeld. Het unieke aan het Fratello CMS is de flexibiliteit om aan te passen aan jouw business logica: specifieke functionaliteiten, koppelingen met bestaande externe systemen, customer journey flows uniek aan je bedrijf, ...  Fratello CMS is onze eerste keuze voor webshops en websites met complexe logica
 

Ontdek meer over Fratello

CMS op maat

Heeft je project nood aan een specifieke interface, een custom beheermodule of unieke interacties? Dan bestaat er ook de mogelijkheid om een CMS op maat uit te werken. 

Voorbeeld van producten in een webshop prototype door digital agency Marlon

Weten of we je kunnen helpen?

Wil je zelf een website laten maken? Of wil je een eigen webshop beginnen? Neem contact op en we bekijken of we je daarbij kunnen helpen. 

Contacteer ons

Enkele van onze websites & webshops