Vereenvoudig processen, laat klanten zelf hun product samenstellen of plan al je evenementen eenvoudig in. Webapplicaties maken het leven van de gebruiker gemakkelijker en zorgen voor tijdwinst. 

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een tool die je kan gebruiken via je browser en waar heel wat achterliggende dataverwerking gebeurt. Ze bestaan in allerlei vormen. 

Denk maar aan een: 

  • Productconfigurator waarmee je een product samenstelt zoals je zelf wil; 
  • Planningstool om alle cursussen, cursisten, lesgevers & lokalen te beheren en in te plannen; 
  • Mobiliteitsplatform als Mobiscore;
  • B2B e-commerce platform;
  • Beheerplatform voor installateurs en plannen van onderhoud;
  • ...
Developers aan het werk om de perfecte webapplicatie te bouwen

Voordelen van een webapplicatie

Dankzij de webapp bespaar je niet alleen veel tijd.
Er zijn ook heel wat andere voordelen verbonden aan zo’n online tool. 

In je browser

Een gebruiker hoeft geen extra software te downloaden. Aan een internetverbinding heb je genoeg om de app te gebruiken, waar en wanneer je wil en via elke browser.

Platform- & toestelonafhankelijk

Net omdat een webapplicatie in de browser werkt, kunnen we ervoor zorgen dat de tool toegankelijk is vanop elk toestel en via elk besturingssysteem. 

Flexibel & uitbreidbaar

Doordat elke applicatie maatwerk is, is deze bijzonder flexibel. Bestaande systemen kunnen eenvoudig gekoppeld worden. Groeit je bedrijf? Dan groeit je webapplicatie vlot mee. Nieuwe features kunnen relatief makkelijk toegevoegd worden aan je bestaande tool. 

De juiste technologie

We ontwikkelen webapplicaties op basis van verschillende technologieën en kiezen niet blindelings voor de laatste hippe trend. Voor elk project is er een gepaste technologie en wij weten die uit te pikken. Een kleine greep uit onze mogelijkheden: 

Technologieën waarmee we bij Marlon webapplicaties bouwen

Bruikbare applicaties

Los van de technische vindingrijkheid blijft doelstelling één het bouwen van een handige, gebruiksvriendelijke én snelle tool. De achterliggende systemen worden zo gebouwd dat ze dag en nacht blijven draaien. Dit creëert tijdswinst op dagelijkse basis en zorgt voor meer efficiëntie. 

Feilloze integratie met andere systemen

Geen enkele webapplicatie bestaat op zich. Jouw data of de inhoud van de website moet ergens vandaan komen. Dat kan via een integratie met oude legacy systemen, een CRM, ERP, WMS, PIM of IOT. Denk maar aan SugarCRM, HubSpot, Kluwer, SAP, MS Dynamics, SalesForce, … Maar evengoed met oplaadpunten, kassasystemen, ...
Wij zorgen voor de verbinding, jij voor de data.

Webapplicaties op maat

Laat ons weten welke webapplicatie je wil laten bouwen en we bekijken de best mogelijke uitwerking. 

Contacteer ons