Een ruw, maar geniaal idee? Een uitgewerkt businessplan of een concreet project? Wij zetten met plezier onze expertise in voor een oplossing op maat.

Een functionele uitdaging of een marketingconcept om jouw product of dienst in de markt te zetten? Wil je starten met e-commerce, een productconfigurator toevoegen aan je website of je dataverwerking en bedrijfsprocessen digitaliseren? Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij je efficiënt en heel precies.  

We ontwikkelen webapplicaties op basis van verschillende technologieën en kiezen niet blindelings voor de laatste hippe trend. Voor elk project is er een gepaste technologie en wij weten die uit te pikken. 

Een platform met meer dan 10.000 transacties per dag, het onderhoud van een platform, meedenken over verbeteringen en uitbreidingen … Elke samenwerking is uniek. 

If you do build a great experience, customers tell each other about that. Word of mouth is very powerful.

Jeff Bezos

Een idee aftoetsen of een concrete vraag?

Vertel ons wat je voor ogen hebt. We luisteren met plezier, om daarna samen te zoeken naar de ideale oplossing.

Kom eens langs

Collega's aan het overleggen bij Marlon

Inhoud en interactie

Heel wat mensen interacteren elk vanuit een andere rol met de inhoud of data van je webapplicatie: bezoekers, beheerders, meer specifieke doelgroepen … Webapplicaties zijn er dan ook in verschillende vormen. Wij bouwen alle projecten op maat en zorgen ervoor dat je jouw website, webshop of platform gemakkelijk zelf beheert.

Een configuratietool voor een automerk, een planningstool die alle cursussen, cursisten, lesgevers en lokalen bevat, e-commerce platformen voor B2B, een mobiliteitsplatform, B2C-webshops … You name it, wij hebben het vast al eens gebouwd en zoniet zijn we er klaar voor. 

Een feilloze integratie met andere systemen

Geen enkele webapplicatie bestaat op zich. Jouw data of de inhoud van de website moet ergens vandaan komen. Tekstbestanden uitwisselen of een integratie met SugarCRM, Oracle, MySQL, MsSQL, FoxPro, Kluwer, SAP, SalesForce, ServiTour of een custom applicatie? Wij zorgen voor de verbinding, jij voor de data.

Bruikbare applicaties


Los van de technische vindingrijkheid blijft doelstelling één het bouwen van een handige, gebruiksvriendelijke én snelle tool. De achterliggende systemen zijn zo gebouwd dat ze dag en nacht blijven draaien. Dit creëert tijdswinst op dagelijkse basis en zorgt voor meer efficiëntie.

Developers aan het werk om de perfecte webapplicatie te bouwen

Hoe bouwen we web apps?

Wij ontwikkelen web apps die jouw business écht vooruit helpen en inhaken op bestaande systemen binnen je bedrijf als jouw interne workflow hierom vraagt.

Analyse & wireframes

Een uitgewerkte analyse is essentieel als startpunt van ieder project. We leggen vast wat we precies zullen ontwikkelen en wat niet. Het omvat een uitgeschreven functionele analyse, de toe te passen business logica, technische koppelingen met externe systemen en last but not least het prototype. Het responsive prototype geeft je een beeld van alle unieke schermen en bekijk je in de browser. 

Agile Development

Omdat de ontwikkelingsfase het grootste deel van het project omvat, verdelen we het werk steeds op in kleinere sprints. Meestal mag je iedere twee weken van ons een release verwachten zodat je de evolutie van je project van nabij kunt volgen. Hoe meer we jou betrekken, hoe sneller jij feedback kan geven en hoe sneller wij de ontwikkeling kunnen bijsturen. 

Samenwerking

Bij Marlon hechten wij belang aan goede samenwerkingen en liefst op lange termijn. In samenspraak met jou evalueren we de opgeleverde tool op gezette tijdstippen, zodat jouw webapplicatie steeds beter wordt.

Een webapplicatie voor je business? Of je huidige verbeteren?


Dankzij onze jarenlange expertise kan je bij ons rekenen op onderbouwd advies en oplossingen op maat.

Maak nu een afspraak