Beheer de content van je website zonder zorgen vanuit één centraal punt. Wij zorgen voor een flexibel en future-proof CMS dat aanpasbaar én gebruiksvriendelijk is.

Het CMS: het kloppend hart van jouw website

Achter elke website, webshop of applicatie van Marlon schuilt een gebruiksvriendelijk CMS. Teksten, foto’s, video’s en andere content voeg je in een vingerknip toe

Het CMS, afgeschermd door een login, is toegankelijk via je browser. Je moet geen developer zijn om de content van je website te beheren: de lay-out wordt automatisch toegepast op basis van templates. Ook tekststijlen zijn voorgedefinieerd zodat alle titels, subtitels en doorlopende teksten er overal hetzelfde uitzien. 

Niemand houdt van dubbel werk, toch? We zorgen daarom voor een koppeling met de nodige databronnen. De lijst verkooppunten of dealers op je website komt rechtstreeks uit je ERP-systeem, contactaanvragen worden doorgestuurd naar je CRM-systeem … Wij gaan steeds voor meer efficiëntie. 

Ook specifieke functionaliteiten integreren we zonder problemen. Het aanvraagproces van een nieuwe elektriciteitsaansluiting, het boeken van een sauna-arrangement … Wij laten alle onderdelen vlot in elkaar haken.  

Bestaand systeem of ontwikkeling op maat 

Geen bandwerk of keurslijf bij Marlon. In een eerste gesprek praten we over je noden, wensen en beantwoorden we al je vragen. Op basis hiervan stellen wij een gepaste oplossing voor. Misschien is dat ons eigen Fratello CMS, al dan niet met specifieke uitbreidingen of aanpassingen. Of misschien heb jij iets nodig volledig op jouw maat. Samen kiezen we de beste oplossing.

Op zoek naar een flexibel CMS-syteem?

Fratello biedt een stevige basis die we kunnen aanpassen of uitbreiden aan jouw noden.

Kom eens langs

Interne teammeeting bij Marlon

SEO en marketing

Het CMS achter je website is slechts een middel. Jij wilt natuurlijk op die eerste pagina van Google verschijnen. Op vlak van technische SEO zorgen wij tijdig voor de nodige updates en aanpassingen. De on-page SEO zoals meta-data en slugs beheer je volledig zelf via een reeks velden in het CMS. We geven je concrete tips en bezorgen je een keyword analyse als leidraad voor het schrijven van je webteksten.

Alles over online marketing

Geen doodlopende straatjes

Usability is een essentieel onderdeel in alles wat we doen. Via verschillende manieren verhogen we de gebruiksvriendelijkheid van jouw webpagina’s:

  • We bepalen per scherm welke actie of boodschap belangrijk is. 
  • We verwerken de juiste keywords in de teksten.
  • We werken een logische navigatiestructuur uit.
  • We linken de inhoud onderling aan elkaar.

Alle pagina's zijn landingspagina's. Dankzij zoekmachines kunnen mensen namelijk via elke pagina binnenkomen op je website. Je webpagina’s mogen dus geen doodlopende straatjes zijn, maar moeten mensen verder leiden. Wij weten hoe je dit precies aanpakt.

Meer over Design & Usability

Flexibiliteit, ook op lange termijn

De manier waarop we websites bouwen en beleven evolueert continu. De inhoud en functionaliteiten kunnen niet achterblijven. Daarom bieden wij geen te-nemen-of-te-laten-oplossingen aan, maar kiezen we bewust voor een flexibele aanpak die aanpassingen toelaat. Want content leeft, groeit en past zich aan je doelgroep aan. Je website live en done? Niet bij Marlon. Je website is een continu proces waar wij samen blijvend aan bouwen.

E-commerce

Vandaag is de grens tussen website en webshop volledig verdwenen. Ze vormen één geheel dat liefst inhaakt op je interne systemen. Veel e-commerce pakketten zijn echter weinig flexibel, sluiten niet aan bij je business processen of bestaan volledig naast je website. 

Daarom bouwden wij ons eigen CMS, Fratello, met ontelbaar veel mogelijkheden, zowel voor B2C als B2B. Fratello is een framework dat wij aanpassen aan jouw aanbod en manier van werken. We starten steeds vanuit een stevige basis die wij uitbreiden en aanpassen volgens jouw wensen en noden.

Ontdek onze kijk op e-commerce

Hoe wij te werk gaan?

Wij zetten het CMS achter je website zo op dat je blindelings je weg vindt naar alle functionaliteiten en met plezier je website update. 

Analyse

Eerst analyseren we je bestaande website en evalueren we de nieuwe content. Via een SEO-analyse verzamelen we de keywords die de vindbaarheid van je website verbeteren. Pas hierna denken we na over hoe we de inhoud op de juiste manier structureren en tonen, én leggen we meetpunten vast om het bezoekersgedrag op te volgen.

Het CMS kiezen

Een bestaand CMS of ons custom-made CMS Fratello, aagepast aan jouw vereisten? Op basis van jouw noden kiezen we een gepaste oplossing en breiden we het CMS uit. We verzorgen een webdesign in lijn met je branding en zetten dit om naar templates die we koppelen met het CMS.

Content first

Dankzij onze expertise organiseren en benoemen we content op een heldere manier. We tekenen een duidelijke navigatie uit die bezoekers leiden naar de gewenste actie, bijvoorbeeld het kopen van een item, het aanvragen van een gasaansluiting, het zoeken naar een geknipte job of het vinden van de dichtstbijzijnde dealer. Wij maken van jouw websitebezoeker een klant.

Designer aan het werk

Op een eenvoudige manier je website of webshop beheren?

Laat de groei van je business niet afhangen van je CMS. Wij bouwen een gebruiksvriendelijk en flexibel content management systeem dat gekoppeld is met je interne systemen én aanpasbaar is. 
 

Werk met ons samen