Op de hoogte van technologische evoluties, maar zorgvuldig in onze selectie. Een relevante mix in functie van concrete doelen. 

We volgen technologische evoluties op de voet en implementeren een technologie pas als ze haar nut of toegevoegde waarde heeft bewezen. Of wij nu een webapplicatie of app voor mobile of tablet ontwikkelen: elke technologie die we erbij betrekken is dus een doordachte keuze

Je zal ons ook niet betrappen op het toevoegen van iets puur omdat het hip of trendy is. Wij gaan voor stabiele, betrouwbare technologieën die het geheel ondersteunen en versterken. Enkel zo kun je de gewenste doelen bereiken en ook op lange termijn succes boeken. 

API-ontwikkeling en integraties

Stabiele koppelingen achter de schermen


Een betere ondersteuning of zelfs automatisatie van een dataflow of werkwijze? Een mobile app koppelen met hardware? Of je business logica van een oud systeem naar de cloud verhuizen?

We koppelen software- en hardwaresystemen met elkaar en verwerken ze naadloos in gebruiksvriendelijke interfaces. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom eens langs

Automatisatie

Voor een efficiënte en vlotte flow


We beginnen steevast met een onderzoeksfase en brengen de verschillende databronnen in kaart. Vervolgens vertalen we de business logica van je bedrijf naar geautomatiseerde processen.

Vaarwel repetitieve taken! We zorgen er niet alleen voor dat alles feilloos geautomatiseerd werkt, maar ook gebruiksvriendelijk is.

Op zoek naar efficiënter workflows?

Maak een afspraak

Een krachtig en custom CMS

Een oplossing op maat van je noden


Op basis van je noden, selecteren wij een CMS-oplossing die je bedrijf echt vooruit helpt. Of dat nu ons eigen Fratello CMS is of iets op jouw maat: we zorgen steeds voor een heldere interface zodat je alle data makkelijk beheert.

Iedere dataset is natuurlijk specifiek per applicatie, bijvoorbeeld het live opvolgen van lopende parkeersessies, maar dat maakt het net boeiend. 

Lees meer over het CMS Fratello

Information technology and business are becoming inextricably interwoven. I don't think anybody can talk meaningfully about one without talking about the other.

Bill Gates

Staat je bedrijf voor een technologische hersenbreker?

Kom eens langs

Development

Bij Marlon hebben wij een duidelijke visie: een bezoeker moet onmiddellijk een doel kunnen bereiken of een taak kunnen uitvoeren. Punt. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen van contentrijke websites, webshops, webservices, interne tools en complexe applicaties weten wij precies hoe je dit bereikt. 

Ongeacht het toestel moet het doel of de taak duidelijk én bruikbaar zijn. Je wilt dat mensen een interactie aangaan met je aanbod op een manier waar zij zelf voor kiezen, waar en wanneer ze dat willen. 

Een responsive design zorgt ervoor dat jouw website, webshop of applicatie op ieder toestel (desktop, tablet, mobile) optimaal wordt weergegeven. De inhoud is telkens identiek en beheer je efficiënt op één plaats

De ontwikkeling van webshops, webapplicaties of mobiele applicaties gebeurt altijd op basis van een analyse en is steeds futureproof. Om tot dit resultaat te komen, stellen wij kwaliteit centraal en werken we volgens bepaalde principes:

Developer die werkt aan één van de websites voor een klant van Marlon
  • Confluence: we schrijven een analyse uit als referentie voor de klant en de developer.
  • Jira: we identificeren taken en leggen vast wie waar aan werkt en hoelang. Afhankelijk van het type project en het team passen we Scrum of Kanban toe.
  • Test driven: we schrijven geautomatiseerde tests. Enerzijds om de code te testen, maar ook de interface. Via continuous deployment worden deze testen na elke codewijziging uitgevoerd.

Onze aanpak

Bij Marlon streven we naar duurzame digitale oplossingen met oog op de toekomst. Daarom beginnen we geen enkel project zonder een technische analyse. 

We brengen alle data en processen in kaart, welke systemen gekoppeld moeten worden en de manier waarop we data uitwisselen. Wordt er data bewaard in oude systemen? Dan onderzoeken we hoe we de data via de nieuwe logica integreren. 

Een intensieve, maar cruciale fase waar we jou bij betrekken. Doorheen het volledige traject betrekken we je trouwens bij elke stap.

Een digitaal project in gedachten?

Integraties, complexe applicaties, dataflows, technologische hoogstandjes of een volledige business logica herdenken? Wij houden van een uitdaging.

Maak nu een afspraak

Intern overleg tijdens de cruciale analysefase | Marlon