Smartphones maken deel uit van ons dagelijks leven. Zorg ervoor dat je altijd aanwezig bent bij je doelpubliek met een gebruiksvriendelijke mobiele app. 

Een mobile app heeft vaak één duidelijk doel en maakt het gebruik van jouw dienst nog makkelijker. Een elektrische wagen opladen via een app, je energieverbruik in realtime opvolgen… The internet of things is happening now. Ben jij er klaar voor? 

Applicatie Toyota, gemaakt door Marlon digital agency

Het juiste platform kiezen

Vandaag zijn de verwachtingen hoog gespannen op vlak van technologie en ervaringen. Mensen verwachten kwaliteit, maar ook een mooi vormgegeven app die efficiënt werkt. De inhoud moet waardevol en relevant zijn, spreken tot de verbeelding of net heel doelgericht de gebruiker helpen zonder omwegen. Een evenwichtige mix van deze elementen is cruciaal. 

Daarom werken we samen een onderbouwde digitale strategie uit waarin we het doel en de platformen definiëren. Is een mobile app wat je nodig hebt of is een responsive website of webapplicatie een betere oplossing? Wij geven je advies en reiken de meest rendabele oplossing aan. 

Mobiele app als verlengstuk

Mensen die onderweg taken uitvoeren, informatie opvragen of op verplaatsing data of fouten controleren. Maar evengoed het beheer van toestellen of machineparken. Niemand wil na de werkdag alles nog eens manueel ingeven op het interne systeem. 

Mobile apps helpen je om die bedrijfsprocessen of diensten ook on the road toegankelijk te maken. Een koppeling tussen je interne systemen en een mobiele applicatie is een pak efficiënter, waardoor je meer tijd krijgt om te investeren in de groei van je business. 

Prototype Car on Display app door Marlon agency

Apps voor Android én iOS

Smartphones zijn er in alle vormen en maten. En daarbij kies je ook voor Android of iOS. Om ervoor te zorgen dat je bij je volledige doelgroep beschikbaar bent, gaan we voor app development voor beide besturingssystemen.

Prototype voor een mobiele app op smartphones door Marlon

Als basis gebruiken we ReactNative, waardoor we de technische opzet gemakkelijk kunnen aanpassen. Enkel de vormgeving wordt waar nodig specifiek per platform ontwikkeld. 

Mobiele app-ontwikkeling, challenge accepted

Naast hoge verwachtingen van gebruikers, zijn er ook enkele technische uitdagingen als je mobiele applicaties ontwikkeld. Denk maar aan de verschillende schermgroottes en de impact op de batterij. Maar wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Daarom gaan we voor een app met een duidelijke user interface, die er aantrekkelijk uitziet en een optimale performance heeft. 

En er is meer. Augmented reality, virtual reality of in-app betalingen. Wij gaan altijd voor dat extraatje, zolang het relevant blijft.

Een mobiele app lanceren? Of je huidige verbeteren?

Bij Marlon gaan we graag de uitdaging aan om een app te maken die perfect bij je business past en gebruiksvriendelijk is. Een Android of iOS app ontwikkelen? We helpen je graag!

Maak een afspraak