De toenemende digitalisering schept nieuwe opportuniteiten om te informeren, inspireren en verbinden, maar ook voor optimalisatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring én passie voor technologie zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare digitale partner. Wij denken mee over jouw business, de toekomst en hoe jij jouw doelgroep efficiënt bereikt én helpt. 

Wij hebben extra aandacht voor research, strategie en gebruiksvriendelijke ervaringen. We zijn sterk in de analyse en het automatiseren van processen, de ontwikkeling van business tools en e-commerce. 

Het in the picture zetten van jouw business via online marketing maakt onlosmakelijk deel uit van ons aanbod.

Bij Marlon kiezen we altijd voor samenwerkingen die vertrekken vanuit een dialoog. We zijn benieuwd naar jouw visie en delen graag onze know-how met jou. Door de meerwaarde van je product of dienst te begrijpen, te luisteren naar wat jou drijft en waar je doelgroep nood aan heeft, slagen we er steeds in om visueel sterke oplossingen te ontwikkelen die mensen echt vooruit helpen. 

Digitale transformatie & strategie

Jouw business concept of digitale transformatie vertaald naar een heldere online strategie


De digitalisering draait vandaag op volle toeren. Er is een brede waaier aan opportuniteiten, maar hoe zet je deze precies in? Wij brengen alle relevante mogelijkheden in kaart en zorgen voor een digitale transformatie die jouw business naar een hoger niveau tilt. 

Contacteer ons voor een kennismaking

Omnichannel & e-commerce

Jouw verhaal en aanbod binnen handbereik van je doelpubliek, ongeacht het kanaal


Wij helpen je om centraal beheerde informatie binnen je bedrijf te delen met anderen. Dit kan via een website, maar ook via een webshop, app of platform. Welke kanalen we ook kiezen: via ons open source systeem Fratello zorgen we dat ze één geheel vormen en met elkaar in verbinding staan. 

Centraal gestuurde videoschermen in je winkel, je volledige productcatalogus op tablet als tool voor je vertegenwoordigers, een handige kassa app waarin je zowel in de winkel als op beurzen je producten en klanten beheert … Bij Marlon gaan we graag nog een stapje verder.  
 

Leer meer over Fratello

Analyse traject

Functionele en technische analyse als stevige basis voor een doordachte online strategie


We verdiepen ons in de verschillende doelgroepen en vertalen iedere doelgroep naar een persona. Per persona definiëren we de noden en doelstellingen. 

Vervolgens brengen we alle stappen van het beslissingsproces gedetailleerd in kaart via user journeys. Dat levert een degelijke functionele analyse op die de basis vormt voor het prototype en het verdere design.

Ondertussen werken we ook een technische analyse uit die de verschillende databronnen en datastromen bundelt.
 

Online marketing

Online marketing gaat verder dan puur data. Het focust op wat je doelpubliek écht wilt en sluit aan bij hun waarden en noden


Hoe grondiger de analyse, hoe gerichter en doordachter jouw online marketingstrategie zal zijn. Een perfect samenspel van relevante kanalen waarbij je ieder kanaal op een unieke manier inzet en je verhaal consistent naar buiten brengt, is cruciaal voor een sterke online aanwezigheid. 

Via een roadmap stippelen we de tactiek per kanaal uit en zorgen we voor de perfecte balans tussen creatieve content en advertising. We stellen meetpunten in voor analyse, zorgen voor een objectieve rapportering en stellen optimalisaties voor. Zo haal je het meeste uit je online aanwezigheid. 
 

Ontdek ons online marketing aanbod
Stand-up meeting om de stand van zaken van een project op te volgen

Resultaatgerichte oplossingen

In samenspraak met jou leggen we een aantal KPI’s en meetpunten voor de ROI vast. Op gezette tijdstippen evalueren we de data en kijken we hoe we het geheel blijvend kunnen verbeteren. Ook onze eerder bepaalde online marketingstrategieën ondergaan onze objectieve evaluaties. Wij gaan op zoek naar oplossingen die mee evolueren met jouw business, maar ook met je doelgroep. Met een open blik kijken we naar de markt en ons werk zodat onze kennis steeds groter wordt. 

“Our business is about technology, yes. But it’s also about operations and customer relationships.”

Michael Dell

Op zoek naar een digitale partner?

Kom eens langs

Onze aanpak

Bij Marlon streven we naar duurzame digitale oplossingen. We onderzoeken technologieën en evalueren ze continu: hoe kunnen we ze toepassen? Wat is hun meerwaarde? Hoe zetten we ze in? We gaan graag doordacht te werk. Elk project begint met een functionele en technische analyse om zo tot een resultaatgericht én gebruiksvriendelijk eindproduct te komen. Doorheen het volledige traject werken we samen met jou. We geloven sterk in een dialoog vol vertrouwen en denken mee over de groei en optimalisatie van jouw bedrijf.

Developer aan het werk om website te optimaliseren bij Marlon

Hoe kunnen wij je helpen?

Tijdens een eerste goed gesprek leren we elkaar beter kennen. We delen onze expertise met je, maar zijn vooral benieuwd naar jouw business en ambities.

Maak een vrijblijvende afspraak

Gezellig overlegmoment tussen collega's van Marlon