Je website, webshop of applicatie staat meestal niet op zichzelf. Je hebt ook bestaande systemen waarin je je klantdata beheert, waarmee je mailings uitstuurt of een betalingsprovider om de betalingen vlot te laten verlopen. 

Om ervoor te zorgen dat alles blijft draaien zoals je het gewend bent, staan we garant voor een naadloze integratie met andere applicaties zoals CRM-platformen, ERP-pakketten en betalingsproviders. En dat zowel bij sites, shops als applicaties. 

Match made in heaven

Data uitwisselen met je vaste ERP-systeem of informatie doorsturen naar je mailing provider? Ons team is ready to go voor elke API-koppeling. Na een korte analyse weten we wat er nodig is en kunnen we de koppeling op maat uitbouwen. 

Onze ervaring

Door de jaren heen hebben we al heel wat koppelingen succesvol tot stand gebracht. Een kleine greep uit ons aanbod. 

PIM-koppelingen

Dankzij de API-koppeling met Pimcore komt alle productinformatie, samen met de nodige assets, terecht in de webshop van Vadigran. Ook voor Collstrop is er een XML-synchronisatie vanuit een custom gebouwd PIM-platform die de site voorziet van de nodige productinfo. 

CRM-koppelingen

Beheer je heel wat data in een CRM-systeem? Geen probleem. 

  • Het uitwisselen van maintenance afspraken;
  • Real-time ophalen van je productaanbod;
  • Het doorsturen van updates van garantiedata; 
  • Bestellingen doorgeven of klantgegegevens ophalen; 
  • … 

Elke vorm van data-uitwisseling is mogelijk, zowel via JSON-bestanden als via SOAP API’s. En dat vanuit elk CRM-systeem. Enkele van de populairste op de markt, zoals Salesforce en HubSpot, werden al meermaals geïntegreerd door onze developers. 

ERP-koppelingen

Zie jij het wat groter en heb je een volledig ERP-systeem? Ook hier hebben we ervaring met onder andere Navision/Microsoft Dynamics. Concreet hebben we voor Vadigran een integratie opgezet waarbij alle productinformatie doorstroomt naar de webshop, waar we de prijzen en producten doorkrijgen voor Vadigran.

Ook SAP kent geen geheimen meer voor ons. We hebben al diverse integraties uitgewerkt: 

  • het uitwisselen van bestanden; 
  • oproepen van API’s;
  • aanbieden van API’s waar SAP data uit kan halen;
  • ...

Maar er zijn er nog zoveel meer

Mailservices

Verzamel de nodige informatie om krachtige e-mailcampagnes te kunnen uitsturen. We koppelden eerder al met Copernica voor Arseus en Mailchimp voor Decorte Graphics.  

Chatbots

Wees bereikbaar voor je klanten op het moment dat ze je website bezoeken. Dat kan ook bij Dockx, waar we integreerden met Livechat

Betalingsproviders

Wie een webshop heeft, heeft meestal ook een betalingsprovider nodig. We voorzien een koppeling met de provider van je keuze, zoals Mollie of Ingenico. Ook andere providers staan al op ons lijstje. 

Single sign-on & identity providers

Je website of platform integreren met een customer identity management platform zoals Gigya, ook dat kunnen wij. Zowel voor SSO als voor het ophalen van klantengegevens.

Out of the box

Heb je een koppeling nodig met een niet-standaard systeem? We koppelen met plezier je in-house ERP-systeem, zoals we deden voor de Car on Display app van Toyota.

Ook minder bekende systemen kunnen gekoppeld worden.. Zo hebben we voor Dockx een koppeling opgezet met ProPlanner - een unieke fleet efficiency software. 

Samen met de derde partij brengen we de requirements in kaart om een goede API-koppeling tot stand te brengen. En dat resulteert in uitgebreide en adequate informatie op je webshop, zoals bij Dockx. 

Matchmaker gezocht?

Als je op zoek bent naar een partner die je webproject koppelt met je huidige tools, ben je bij Marlon aan het juiste adres. 

Maak een afspraak

Enkele projecten met API-koppelingen