Onze projecten staan vaak voor een samenwerking op lange termijn waarbij we de klant ondersteunen in zijn digitale groei.

Car on Display app

Samen met Toyota innoveren we verder: een tablet app om eenvoudig wagens te configureren & om te zetten naar een interactieve prijsfiche.

Bekijk case

All-in e-commerce Dockx Rental

We combineerden de diensten en het uitgebreide productgamma van Dockx in een aantrekkelijke en performante website. Je kan ook een voertuig reserveren in enkele klikken en je reservaties beheren via My Dockx.

Bekijk case

Toyota Car Configurator

Al meer dan tien jaar vertrouwt Toyota Motor Europe op Marlon voor de verdere ontwikkeling van hun online car configurator en andere tools.

Bekijk case

B2B & B2C e-commerce voor Vadigran

Een catalogus voor iedereen, met webshop op maat van de B2B-gebruiker & dealer finder voor de consument.

Bekijk case

Eenvoudig een stemacteur vinden

Een efficiënte tool voor stemacteurs, opdrachtgevers én VoiceProductions zelf. Met unieke features voor elke rol en automatisatie waar mogelijk. Ontdek alle features en het redesign nu!

Bekijk case

Mobiscore: tool om impact op milieu & mobiliteit te berekenen

Met de Mobiscore is er voor het eerst een tool waarbij je zelf de evaluatie van een locatie kan opvragen. Maar hoe zit de berekeningstool nu exact in elkaar? We vertellen je graag meer.

Bekijk case

Collstrop Rebranding

Wij vertaalden de kernwaarden van Collstrop - dé expert in tuinhout zonder zorgen - in een vernieuwde huisstijl en heel wat toepassingen.

Bekijk case

VDAB Online Planningstool

Door de volledige administratie en planning van méér dan 50 opleidingstrajecten te bundelen in één platform werkt de VDAB nu nog efficiënter.

Bekijk case