Full-service over de grenzen heen

Op door Tina Van der Heyden

In februari stapte Marlon in de Intracto Group. Daardoor konden we onze full-service diensten uitbreiden en onze klanten nog beter bijstaan in elke fase van de customer journey. We vertelden toen al: “Wat de vraag van de klant ook is, in Gent hebben we alles in huis.” En daar voegen we nu nog een extra dimensie aan toe, want de Intracto Group breidt ook uit naar Scandinavië.  

Welkom Stendahls

Stendahls is een prestigieus Zweeds full-service agency. Net zoals Marlon zijn zij gespecialiseerd in strategie, creatie en technologie. En dat doen ze dagelijks met 120 experts voor regionale en internationale klanten, waaronder Volvo en Husqvarna. 

Waarom naar Scandinavië?

Zweden loopt altijd voorop. Of het nu gaat over het gebruik van sociale media, e-commerce of digitale bank- en financiële apps. In tegenstelling tot bij ons hebben bedrijven daar al veel meer de digitale omslag gemaakt. Door het gefragmenteerde agency landschap slagen toch maar weinig bureaus erin een échte end-to-end partner te zijn voor hun klanten.”, vertelt Intracto Group CEO Pieter Janssens. 

Wat betekent dat voor (Belgische) klanten?

Met deze nieuwe partner kunnen we nog beter inspelen op de behoeften van internationale klanten. Maar ook klanten die graag internationaal willen groeien, kunnen nu rekenen op een bredere ondersteuning. De lokale experts uit de Benelux en Zweden zorgen voor de meerwaarde in internationale deals

Meer info over het nieuwste lid van de Intracto Group of de Group zelf? 

Bezoek dan zeker intracto.group