Marlon sluit zich aan bij Intracto Group

Op

Marlon kende in de voorbije 17 jaar een continue groei. Daarbinnen onderging Marlon een evolutie van louter development naar een strategische digitale partner op het vlak van bedrijfsprocessen, design en technologie. Om verder te evolueren en aan de vraag van onze klanten te beantwoorden, gaan we in zee met de Intracto Group. 

Een win-win-win

De laatste jaren merken we meer en meer de toenemende complexiteit van vragen van klanten. Ook komt steeds vaker de vraag om end-to-end partner te zijn. Een volgende logische evolutie in het landschap. Bedrijven willen steeds meer hun inspanningen en data centraliseren om resultaten te maximaliseren. Als lid van de Intracto Group kunnen we nu ook op die vragen antwoord bieden. 

Vincent Mouton, mede-oprichter Marlon: "We zien deze overname als een win-win-win. Onze klanten krijgen een maximaal aanbod aan skills, Intracto Group krijgt er een enorm sterk team bij. En last but not least, voor onze teamleden openen er nog mooiere projecten waarbij hun impact nog groter kan zijn."

 

Intracto Group is best mogelijke versterking

Binnen Feweb (de vakorganisatie van digitale dienstverleners) is de wederzijdse appreciatie begonnen. Met een gezonde blik volgden we elkaars evolutie op. Van bij het begin was er ook een heel goede klik met het team van Intracto Group. De match is er zowel op cultureel als op menselijk vlak

 

Frederik, mede-oprichter Marlon: "Voor zowel Vincent als mij voelt deze overname als de juiste keuze. Voor ons, maar zelfs nog meer voor ons team. Deze keuze is echt niet alleen interessant voor onze klanten, maar zeker ook voor onze teamleden. Hun expertise zal nog meer tot uiting kunnen komen binnen Intracto Group." 

"Deze overname is voor ons van groot belang. Marlon heeft een sterk en uniek team. Bovendien vormen ze een perfecte aanvulling op onze kwaliteiten die we specifiek in Gent al hadden. Wat de vraag van de klant ook is, in Gent hebben we alles in huis."

Pieter Janssens, CEO Intracto Group

Bredere expertise voor Marlon klanten

Je kan je nu misschien afvragen wat dat betekent voor jou als Marlon klant. Je kunt blijven rekenen op de expertise en service van het team zoals je gewend bent, met dezelfde zorg, kwaliteit en aandacht en je vertrouwde contactpersonen. Achter Marlon staat nu een krachtige groep met een bredere expertise om je verder te ondersteunen bij jullie vraagstukken. Onder andere op het gebied van e-commerce, marketing automation, data & intelligence, contentmarketing, video & animatie, games, en ga zo maar door... 
Kortom: een aanpak die voorziet in de gehele customer journey.