We combineren business, design en technologie tot een sterk geheel.

Ontdek meer

Wat is branding en hoe pak je dit aan?

Een sterke huisstijl vertrekt vanuit een goed logo, maar ook lettertypes, kleuren en je beeldtaal maken hier deel van uit. Ontdek hoe we onze eigen huisstijl verfijnden.

Lees meer

Design

Een digitale branding from scratch of een UX-challenge? Onze designers zorgen voor een helder en gebruiksvriendelijk ontwerp.

Ontdek ons maatwerk

Collstrop Rebranding

Wij vertaalden de kernwaarden van Collstrop - dé expert in tuinhout zonder zorgen - in een vernieuwde huisstijl en heel wat toepassingen.

Bekijk deze casestudie

Business

Heb je een sterk business concept of wil je je bedrijf digitaal transformeren? Als digitale partner zorgen wij voor een uitgekiende online strategie.

Ontdek onze oplossingen

Internationale productsite voor Aerosleep

Een contentsite voor 13 landen, in 11 talen die via 1 systeem kan beheerd worden. Lees hoe Marlon de nieuwe Marketingsite van Aerosleep ontwikkelde.

Bekijk deze casestudie

Toyota Car Configurator

Al meer dan tien jaar vertrouwt Toyota Motor Europe op Marlon voor de verdere ontwikkeling van hun online car configurator en andere tools.

Bekijk deze casestudie

Technologie

Staat je bedrijf voor een technologische hersenbreker? Een technische analyse, web en mobile development, API-ontwikkeling en integratie … Met veel plezier!

Ontdek onze expertise

VDAB Online Planningstool

Door de volledige administratie en planning van méér dan 50 opleidingstrajecten te bundelen in één platform werkt de VDAB nu nog efficiënter.

Bekijk deze casestudie