B2B webshop met uitgebreid productbeheer

Een B2B webshop met een uitgebreid productbeheer, custom features op de productdetailpagina's én de nodige marketingtools. Met daarbovenop nog eens een nieuwe huisstijl. Ontdek alles over de Noble Timber webshop.

Bekijk case

Car on Display app

Samen met Toyota innoveren we verder: een tablet app om eenvoudig wagens te configureren & om te zetten naar een interactieve prijsfiche.

Bekijk case

Over Marlon

Marlon is een webbureau net buiten Gent centrum. Naast het development en design van je app, webshop of website ondersteunen wij je bij de digitalisering van je processen.

Lees meer over ons

Marlon sluit zich aan bij Intracto Group

Marlon evolueerde de voorbije 17 jaar naar een strategische digitale partner op het vlak van bedrijfsprocessen, design en technologie. Om nog meer aan de vraag van onze klanten te beantwoorden, gaan we in zee met Intracto Group. Zo kunnen we de sterkste full service speler worden in de BeNeLux.

Lees blogbericht

Onze klanten

Blader door enkele van onze recentste projecten en ontdek ons gevarieerd portfolio. 

Bekijk onze projecten

All-in e-commerce Dockx Rental

We combineerden de diensten en het uitgebreide productgamma van Dockx in een aantrekkelijke en performante website. Je kan ook een voertuig reserveren in enkele klikken en je reservaties beheren via My Dockx.

Bekijk case

Matchingplatform met portalen & een slimme motor

Een datingplatform voor brands en content creators, maar dan met ingewikkelde algoritmes en heel wat datamodellen. Ontdek alles over het Famework platform.

Bekijk case