We combineren business, design en technologie tot een sterk geheel.

Ontdek meer

Hoe Marlon de lockdown is doorgekomen

Het Marlon-team heeft elkaar ruim 12 weken niet gezien, maar zal nu voorzichtig terug opstarten op kantoor. Hoe de afgelopen weken geweest zijn en hoe we terug opstarten, leggen oprichters Frederik en Vincent je uit.

Lees blogbericht

Design

Een digitale branding from scratch of een UX-challenge? Onze designers zorgen voor een helder en gebruiksvriendelijk ontwerp.

Ontdek ons maatwerk

Beelden voor websites: insider tips

Beelden zijn een ideaal middel om de aandacht te trekken van je bezoeker. Het juiste beeld zorgt ervoor dat je boodschap veel beter overkomt. Maar wat is het juiste beeld? En waar moet je rekening mee houden?

Lees blogbericht

Business

Heb je een sterk business concept of wil je je bedrijf digitaal transformeren? Als digitale partner zorgen wij voor een uitgekiende online strategie.

Ontdek onze oplossingen

All-in e-commerce Dockx Rental

We combineerden de diensten en het uitgebreide productgamma van Dockx in een aantrekkelijke en performante website. Je kan ook een voertuig reserveren in enkele klikken en je reservaties beheren via My Dockx.

Bekijk case

Toyota Car Configurator

Al meer dan tien jaar vertrouwt Toyota Motor Europe op Marlon voor de verdere ontwikkeling van hun online car configurator en andere tools.

Bekijk case

Technologie

Staat je bedrijf voor een technologische hersenbreker? Een technische analyse, web en mobile development, API-ontwikkeling en integratie … Met veel plezier!

Ontdek onze expertise

Collstrop Rebranding

Wij vertaalden de kernwaarden van Collstrop - dé expert in tuinhout zonder zorgen - in een vernieuwde huisstijl en heel wat toepassingen.

Bekijk case